Invitation til Sydbank Løbet den 6. oktober 2018

Er du forgangsmand for Billund Kommunes sundhedspolitik? Og efterlever du visionen om, at “leve det gode sunde liv gennem personlige valg og fælles ansvar”?
Den 6. oktober giver Grindsted Motion dig mulighed for at vise et synligt “ja” til begge spørgsmål over for borgerne i Billund Kommune.
Grindsted Motion inviterer nemlig dig og dine byrådskollegaer til at løbe, lunte, spurte eller trave 4,2 km til Sydbank Løbet. Og du kan være ganske rolig. Grindsted Motion har allie-ret sig med praktiserende læge, Kim Kristensen, som er med dig på ruten og sørger for, at du er i trygge, kyndige hænder.
Det eneste, du skal gøre, er at møde op på Torvet i Grindsted kl. 10.30, hvor du får udle-veret dit startnummer og bliver præsenteret for de fremmødte borgere inden løbet sky-des i gang.
Når du og dine byrådskollegaer er vel i mål, er der præmieoverrækkelse til bedste politi-kerkvinde og –mand. Efterfølgende er der smørrebrød og en øl/vand, som serveres i Sydbank.

Er du ikke helt klar til udfordringen?

Så fat mod, du har nemlig mulighed for at deltage i Grindsted Motions fortræning tirsdage og torsdage. Første gang er den 14. august kl. 18.00 med start ved Skouniverset. Tilmel-ding er ikke nødvendig. Du kan læse mere om de øvrige træningsdage her.

Der er selvfølgelig presse med til fortræningerne og Sydbank Løbet ved journalist Jan Kronvold, som gennem forløbet giver sin personlige skildring om sine oplevelser med træningsdagene og løbsdagen – og så naturligvis også om sine medløbere.

Så kom frisk og tag en duel med borgerne og dine byrådskollegaer til en festlig formid-dag i Grindsted bymidte eller måske allerede fra den første fortræning 

Skulle du eventuelt være forhindret i at deltage den 6. oktober, vil Grindsted Motion v/ formand Poul Lund Mikkelsen (poullundmikkelsen@gmail.com) gerne vide besked se-nest den 25. september.

De bedste løbehilsner

Grindsted Motion

www.grindstedmotion.dk